Stream (Interior Design) by CHUNG-HAN TANG
2018 - 2019, Golden A' Interior Space and Exhibition Design Award Winner
Inspiration
The basement of the multi-layered residence has always been dark. Besides the problem of insufficient light, it is a priority issue for the case how to introduce the greenness to the indoor space. Due to the lack of light and landscape, we decide to separate the elevated layer of the construction by adding the mezzanine space and opening holes for outward extension (outwardly and upwardly) so as to introduce the natural light indoors. The newly-added mezzanine has become a transition space.
Creativity
Building a house in the secular: getting rid of the noise, living in the busy district but staying detached in the nature. A house by the mountains and rivers is rarely seen in the city. Stationed in the transient and changeable city center, a thought-provoking greenness is swaying vigorously. By changing the traditional thinking, we make the greenness not part of the outdoor scene any more.
Design Challenges
CHUNG-HAN TANG did not encounter any design challenges while designing the award winning Stream Interior Design.
Production Technology
From an engineering point of view, the Stream Interior Design by CHUNG-HAN TANG is a good example of a highly-developed project.
       
     
©2001-2019 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.